|

dr. Špelca Morojna

dr. Špelca Morojna

Biography

Dr. Špelca Morojna, Poslovna Boginja, je zaljubljena v naravo in duhovni svet, z zelo uspešnim podjetjem trdno na tleh, super mama treh otrok, polna energije in neusahljiv vir idej. Verjame in uresničuje besede njegove svetosti Dalai Lame, ki je rekel, da bodo zahodne ženske rešile svet.

Verjame v izredne sposobnosti poslovnih Boginj in Bojevnikov, ki želimo v svet podjetništva in poslovnega življenja prinesti harmonijo, notranjo moč, moč manifestacije in sodelovanja in ne toliko garanja, odpovedovanja, boja, tekmovanja. Tako živi in tak način v svojem mentorskem delu vzbuja v ženskah, ki tako pričenjajo obujati starodavne modrosti in jih uporabljati za dobro tega prelepega sveta.

Špelca kot mentorica skrbi za to, da udeleženci njenih programov najdejo harmonijo svojega življenja, harmonijo doma, v službi, pri zdravju, ljubezni in seveda denarju. Predvsem pomagam poslovnežem, da v sebi najdejo moč in da stopijo na pot poslanstva, ki jim je resnično namenjena. Mnogokrat se najprej znajdejo na krizni točki, da lahko naredijo življenjski preboj, prebijejo krizo in obrnejo težavo v vir nove energije.

Za seboj ima 6 let dela na Univerzi v Mariboru, ustanovitev in 12 let vodenja največje slovenske neprofitne organizacije za obporodno pomoč in 6 let šolanja za energetsko zdravilko na svetovno najbolj priznani šoli Barbara Brennan School of Healing. Znanje združevanja poslovne in duhovne uspešnosti poglablja pri priznanih mednarodnih mentorjih Elizabeth Purvis, Davidu Neaglu, Jeffu Walkerju, Brendonu Burcharju, Justinu Livingstonu in drugih.

Po 6 letnem bivanju v Španiji se je leta 2012 vrnila v domači Maribor in od takrat ustvarila MASTERMIND šolanja za managerke in podjetnice “Kreiraj svoj posel kot Boginja – 2 letni coaching in transformacijski program”, “Poslovno duhovno akademijo” za podjetnike, ki želijo ustvarjati kompleksne storitve s srčnim delom in največji slovenski dogodek na temo obilja “BODI OBILJE”, ki ustvarjajo nove standarde na področju poslovne in osebne uspešnosti. V letu 2016 pripravlja dogodek leta DESTINACIJA MILIJON, ki bo ponovno vpeljal ženstvenost in žensko sposobnost manifestacije v poslovni svet. Izdala je knjižno uspešnico 40 dni za OBILJE: DVIGNITE FINANČNO VIBRACIJO IN POSTAVITE SVOJO VREDNOST.

All session by dr. Špelca Morojna